Avui sí que hem fet de cuiners. I quins cuiners estem fets!
Al matí ha vingut la família del Santi: la seva mare, el seu pare i la seva àvia i ens han preparat un taller per llepar-nos els dits.
Primer de tot hem fet la TARTA SANTIAGO. És molt fàcil de fer i molt bona.
200 gr. sucre glas
250 g. ametlla mòlta
4 ous
la pell d'una llimona ratllada.
Tot això ben barrejat i 20 minuts al forn a una temperatura de 180º.
I un cop fora del forn, amb una plantilla que hem baixat d'internet i sucre glas, hem dibuixat la creu al damunt.
Tenia tan bona pinta que no hem pogut esperar-nos i ens l'hem menjat abans de dinar.
Després hem fet una "EMPANADA DE ATÚN".
Això ja ens ha costat una mica més perquè feia falta foc i ganivets. La mare del Santi ho feia i nosaltres miràvem i l'ajudàvem en el que pòdíem.
Un cop fet --mireu quina bona pinta que tenia-- ens l'hem menjat a l'hora de dinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada