dimarts, 19 d’abril del 2016

SETMANA CULTURAL: TALLER DE CUINA GALLEGA

Avui sí que hem fet de cuiners. I quins cuiners estem fets!


Al matí ha vingut la família del Santi: la seva mare, el seu pare i la seva àvia i ens han preparat un taller per llepar-nos els dits.



Primer de tot hem fet la TARTA SANTIAGO. És molt fàcil de fer i molt bona. 

200 gr. sucre glas
250 g. ametlla mòlta
4 ous
la pell d'una llimona ratllada.

Tot això ben barrejat i 20 minuts al forn a una temperatura de 180º. 


I un cop fora del forn, amb una plantilla que hem baixat d'internet i sucre glas, hem dibuixat la creu al damunt. 


Tenia tan bona pinta que no hem pogut esperar-nos i ens l'hem menjat abans de dinar.


Després hem fet una "EMPANADA DE ATÚN".


Això ja ens ha costat una mica més perquè feia falta foc i ganivets. La mare del Santi ho feia i nosaltres miràvem i l'ajudàvem en el que pòdíem.





Un cop fet --mireu quina bona pinta que tenia-- ens l'hem menjat a l'hora de dinar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada