dimecres, 15 de juny del 2016

UNA FESTA A LA CUINA

Avui al matí hem sortit ben puntuals de l'escola i, amb el bus, el 50, hem anat cap al CAIXAFORUM on ja ens estaven esperant per explicar-nos una història molt bonica i participar d'una activitat de música i percussió amb estris de cuina que ens ha agradat molt.

El lloc ja el coneixíem. Aquest curs ja hi havíem anat per conèixer el cargol i els seus amics. Aquesta vegada però era un altre conte:


"UNA FESTA A LA CUINA"


La història começava així...

"Un amic em va explicar que, quan  l'altre dia al matí va anar a buscar el pot per escalfar la llet, es va trobar dins l'armari un minipastís d'aniversari amb les espelmes enceses i tot. D'on va sortir?..."

És mitja nit i tothom dorm. El rellotge del menjador toca les 12. Nosaltres també hem tocat les 12. El Cristian ho ha fet amb una paella.



Tothom no dorm. Aquesta nit la formiga Margalida ha quedat amb les seves amigues per anar a la festa d'aniversari de l'Escarabat Bum Bum. Amb uns palets xinesos hem fet el caminar de la formiga.


Ha anat a buscar a les seves cosines que s'han passat el dia pernil amunt, pernil avall, fent provisió de menjar per temps més difícils. I totes en fila, s'encaminen cap a la festa. Entre tots hem fet el caminar de les formigues amb els palets xinesos.




En Felip, un cuc famberrot, enxufa la batedora i està a punt de matar-les d'un gran ensurt. En Pep ha tocat una "bateria" de cuina molt original.



Ell també s'apunta a anar a la festa de l'escarabat Bum Buem.




Arriben a la prestatgeria de la cristalleria on s'entretenen esperant l'Aranya Rita. En Pep ens ha tocat música amb unes ampolles de vidre plenes d'aigua.



Però com que no arriba, la Margalida la telefonen per saber què fa. La Rita s'havia despistat però de seguida arriba fent puenting. Hem musicat l'arribada de l'Aranya Rita amb un xiulet i cops de mans i de peus.


I segueixen caminant tots junts al ritme de la cançó que nosaltres hem ajudat a cantar.

Som les formigues
que anem caminant
totes en fila
mirant endavant.

I finalment arribem a cal Bum Bum. Aquí hem cantat la cançó de l'Escarabat Bum Bum, que ens agrada molt.



I quan l'escarabat és a punt de bufar les espelmes... 


Toca el despertador (un timbre de bicicleta). Ja són les 7. 


Tothom fuig corrent cap als amagatalls. Aquí sí que hem fet soroll tocant tots els intruments a l'hora.











I això és el que va trobar el meu amic quan va anar a buscar el pot de llet.

Nosaltres hem ajudat a en Pep amb molta música i percussió, fent servis cassoles, coberts, palets xinesos, paelles i molts altres "instruments" que podem trobar a la cuina. Sí, a la de casa també.

Ens ho hem passat molt i molt bé.

Hem començat fent molt soroll per acabar  fent música i hem descobert tot un seguit de personatges (formigues, aranyes, cucs, escarabats,...)  que es veu que, de tant en tant, es reuneixen a la cuina de totes les cases per fer de les seves.

Prepareu-vos a casa... Tanqueu bé els armaris de la cuina, que els músics percussionistes de l'aula Verd Clar intentaran fer-vos un bon concert!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada