divendres, 18 de novembre del 2016

UN DIA A L'ÒPERA. "ÒPERA FOR KIDS", UNA PROPOSTA GENIAL.

Finalment ha arribat el dia i avui hem anat a veure la primera representació teatral del curs: "ÒPERA FOR KIDS", al Teatre Borràs.




Hem gaudit d'allò més amb aquest espectacle que, amb una actriu (la Gemma), una soprano (l'Anna), un tenor (l'Albert) i un baix (l'Ulises), han aconseguit captivar-nos i dur-nos per un fascinant viatge al món de l'òpera.



La Gemma s'ha quedat adormida a veient una òpera. Ella creia que l'Òpera era avorrida. Però en somnis s'ha adonat que no, que res de res. L'Òpera és màgica, l'Òpera és divertida, l'Òpera és engescadora,... Juntament amb ella ens hem endinsat en el món de l'Òpera i hem après moltes coses: que el compositor escriu la música i el llibretista la història, que l'ària és la part musical més coneguda de l'òpera, que totes comencen per una obertura,... I també hem pogut diferenciar els tipus de veus segons cada cantant,...
Al final d'aquesta entrada al blog us hi hem deixat un link per tal que us feu una idea de l'espectacle que heu vist.



Mireu, mireu que xulo!!!


 


Al sortit hem pogut parlar amb els cantants i s'han volgut fer una fotografia amb nosaltres. Que simpàtics!!!



Quan hem sortit del teatre, amb els companys de l'Aula Lila, hem anat cap al Parc de la Ciutadella, on hem dinat i ens hem ben retratat.







I hem jugat... endinsant-nos en un laberint d'arbres... Que atrevits som. I és que... ens estem fent molt grans.





Resumint, que ens agrada molt anar al teatre. Ja estem desitjant que arribi el moment d'anar a veure l'obra del segon trimestre, "Alicia al país de les Meravelles" i més encara l'espectacle de màgia del tercer trimestre, "Instants", amb el Mag Edgard.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/sestrena-opera-for-kids-un-espectacle-per-acostar-el-genere-operistic-als-nens/video/5631421/


2 comentaris: