dimarts, 10 de novembre del 2015

ANEM AL TEATRE: "LA BERTA I EL SEU ROBOT"

Avui hem anat al teatre. I ens ho hem passat molt i molt bé.

                  

Ben d'hora hem sortit de l'escola amb taxi (no volíem arribar tard) per anar cap al Teatre Regina, que a les 10:30 començava la representació del musical LA BERTA I EL SEU ROBOT.


Ens hem fet una fotografia tots plegats davant el teatre. Que guapos hem quedat!!!

                          

Hem estat molt i molt atents. Hem cantat i ballat, hem rigut molt i hem acabat estimant a la Berta i al seu robot.

                         

                         

                           

                            

Aquesta és la BERTA!!! 


I aquest el seu ROBOT!!!


La Berta li ha d'ensenyar tot perquè és un robot i no sap res de res. Li ensenya a parlar, a cantar, a ballar... Li explica quan està trista i quan està enfadada, com s'ho fa per estar contenta...


I la cançó de la Berta... Com ens agrada!!! Ens la sabem de memòria!!!


             

Al sortir del teatre hem tornat cap a l'Escola en metro. El Santi estava contentíssim i l'Enric ha volgut anar de peu, com un noi gran.

                               

 I sabeu què ens hem trobat? Un senyor que tocava la guitarra. Ens ha cantat una cançó per a nosaltres i l'Enric, en David i la Cristina han aprofitat per ballar-la.


LA HISTÒRIA DE LA BERTA I EL SEU ROBOT
La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món i perquè són com són. Els seus pares són dos famosos inventors que es passen gairebé tot el dia al seu laboratori inventant coses i més coses.
Un dia, la Berta, avorrida d’estar sola i sense ningú a qui fer preguntes, decideix agafar la seva caixa plena de materials per crear i inventar, i construir alguna cosa:  un Robot fantàstic què esdevindrà el seu company d’aventures, tot i que abans li haurà d’ensenyar a caminar, a parlar, a menjar, a ballar... bé de ballar sembla que ens sap prou, perquè és tot un expert del breakdance! 
El Robot aprèn tantes coses que es torna espavilat com ella, i es passa tot el dia preguntant i aprenent.  I la Berta aprèn a fer-se responsable d’algú.

1 comentari:

  1. Que xula aquesta obra. Molt maca la canço. I com ballan aquest nois al metro...jaja

    ResponElimina