dimecres, 11 de novembre del 2015

LA TARDOR AL PARC DE L'ORENETA

Avui hem anat tots al Parc de l'Oreneta. Hi havíem d'anar fa uns dies però la pluja no ens ho va permetre. Avui ha fet molt sol i ha anat tot molt bé.




Hem anat en bus i en metro. El que més ens agrada és el metro.



Quan hem arribat al Parc de l'Oreneta ens hem reunit tots junts, la classe Verd Clar i la Classe Blau Marí, amb  en Miguel que ens ha explicat el conte de l'ESQUIROL TIROL. Hem estat molt atents. 




Nosaltres hem col·laborat en la història. Hem fet d'arbres... per veure com ens queien les fulles quan bufava el vent. A LA TARDOR CAUEN LES FULLES DELS ARBRES. Però hem après que no de tots, AL PI NO LI CAUEN LES FULLES QUAN ARRIBA LA TARDOR.



Aquest és l'ESQUIROL TIROL.



L'hem ajudat a buscar coses per construir-se un niu damunt un arbre. Hem trobat fulles de pi, pinyes, branques seques...



Mireu tot el que hem acumulat



I com n'estava de content l'ESQUIROL TIROL amb tantes coses!!!



En Miguel ens ha portat també una caixa plena de tresors de la tardor. Hi havia un gla, una pinya rosegada per un esquirol, una altra pinya que s'havia menjat una rata, cireretes de bosc i moltes més coses!!!



Al final l'esquirol ens ha reunit a tots junts en una rotllana i s'ha acomiadat de nosaltres. Abans però li hem cantat la cançó de l'esquirol i s'ha volgut fer una fotografia de record amb la Classe Verd Clar. 

           
   






I després de dinar i de jugar una bona estona... de nou cap a l'escola amb bus i metro.





2 comentaris:

  1. Que be ens ho hem passat ajudant a construir el niu de l'esquirol Tirol!!!

    ResponElimina
  2. Wow quina foguera heu fet amb branques...l'esquirol Tirol estarà molt content.
    Vaja viatge amb metro i autobus...molt guay!!!!

    ResponElimina