dilluns, 30 de gener del 2017

SETMANA DE LA PAU: TALLER DE CUINA I BERENAR

Avui amb la nostra classe amiga ens ho hem passat d'allò més bé... Un dia per llepar-s'hi els dits. I mai tan ben dit.

Al matí hem fet un TALLER DE CUINA. Teníem pensades tres receptes, un PASTÍS D'OBLEES I XOCOLATA, CROISSANTS i també MAGDALETES DE PASTANAGA. Així que hem arribat a l'aula Malva ens hem repartit en els tres grups, cadascú al que ha escollit.




PASTÍS D'OBLEES

Ingredients: Oblees i Nutella.




MAGDALETES

Ingredients: 4 ous, 250 gr. de farina, 280 gr. de sucre, suc de taronja, una mica de canella, 400 gr de Pastanagues i un sobre de llevat.


CROISSANTS DE XOCOLATA

Ingredients: massa de pasta de full i una rajola de xocolata per desfer.




Tot ha quedat boníssim. Avui mateix a la tarda ens ho hem menjat tot cantant i ballant. Quan ha arribat l'hora de recollir, ens han ajudat a treure'ns la bata i fer la cartera. 



1 comentari: