dimarts, 5 de desembre del 2017

ANEM AL TEATRE: EN JAN TITELLA

Quines ganes que teníem avui d'anar al teatre.



Per fi ha arribat el dia d'anar al Palau de la Música a gaudir d'EN JAN TITELLA, el conte que portem molts i molts dies treballant a classe.


Quines titelles més i més xules!!!






Ens ha agradat molt i molt. I sabeu què? Ens han regalat el conte i un CD amb totes les cançons de l'espectacle per poder escolar a casa. Així les recordes i sentim el so del clarinet, de la flauta travessera i el violoncel que són els instruments que han tocat els músics de l'espectacle.

Aquí us expliquem el conte perquè pogueu seguir la història amb el volstre fill/a:


En Jan té molta son i quan va al llit de seguida es queda adormit.

Un soroll nou per ell el desperta. És un grill que s'ha perdut. Ha caigut en un cistell de bolets i ha anat a parar a la ciutat. Està perdut i demana ajuda a en Jan per tornar al bosc.

En Jan i el grill miren per la finestra i escolten els sorolls del carrer i parlen amb un gat. El grill s'espanta. Vol tornar al bosc.

En Jan vol ajudar-lo i agafen la bicicleta. Primer passen prop del mar on es troben una gavina i senten el sons de les onades,...

Segueixen el camí i una forta tempesta els obliga a aixoplugar-se. Com els espantes els llamps i els trons. I sabeu amb  qui es troben? Doncs amb un cargol que surt quan plou.

Finalment arriben al bosc on el grill troba als seus amics. En Jan i el grill s'han d'acomiadar però prometen veure's tot sovint. Els dos han fet un nou amic.

Molt cansat, en Jan torna a casa. Abans d'adormir-se però, agafa la seva flauta i recorda totes les cançons que ha après.




Quan hem sortit del teatre sabeu on hem deixat en Jan? Doncs ben adormit. Devia estar molt cansat amb tantes emocions noves viscudes amb el grill.



En Jan dormint i nosaltres amb molta gana cap a dinar, molt a prop de l'Arc del Triomf.




Que bé ens ho hem passat. Un bon final de setmana curta. 
Bon pont a tots i a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada