dijous, 14 de desembre de 2017

ANEM A LA FIRA DE SANTA LLÚCIA

Com ja va essent tradició quan arriba el Nadal, hem agafat l'autobús i hem anat a la FIRA DE SANTA LLÚCIA. És una sortida molt bonica i de les que més agraden als nois. Veure pessebres, el tió, àrbres de Nadal, algun Pare Noel i joguines, moltes joguines.


A la Plaça Sant Jaume  hem vist el Pessebre tan Original que hi ha aquest any. Una mica elevat, però l'hem vist bé. 

I hi havia el caganer...També hem vist un àrbre de Nadal molt gran que hi ha a la plaça.


De camí cap a la fira hem entrat al claustre de la catedral on hem vist el pessebre. Hi havia oques!A la Fira de Santa Llúcia hem recorregut totes les parades posant especial atenció al que més ens ha agradat, els tions i els caganers. Veure al Pocoyó, la Lady Bug, als jugadors de futbol i tots els personatges de dibuixos que ells coneixen de caganers els ha fet molta gràcia.Allà mateix hi havia un tió molt gran i l'hem fet cagar. I ha cagat... I tan que ha cagat. Una piruleta per cadascú. Som bons i, sempre que podem, ens portem bé!


Abans de dinar hem pogut escoltar uns músics que estaven tocant al carrer. Els hem aplaudit molt i els hem donat uns diners.
Després hem dinat a  la Plaça Catalunya envoltats de coloms i...


Hem entrat a El Corte Inglés on hem vist moltes i moltes joguines. Quina bogeria! I hem buscat les que més ens han agradat. Mireu, mireu... Cadascú té molt clar el que més li agrada.Vaja, que hem fet una sortida molt xula! Per repetir-la cada any. 
La màgia del Nadal ja és aquí! I les vacances també!

1 comentari: