dijous, 10 de maig del 2018

ANEM AL TEATRE. "NI CAP NI PEUS" ALS TNC

Avui hem anat al TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA a veure l'espectacle de circ NI CAP NI PEUS,  de la companyia CIRC VERMUT.


Hem anat fins al TNC amb taxi i hem tornat a l'escola amb metro.



Hem arribat els primers al teatre i ens hem pogut escollir el lloc, primera fila ben asseguts.



Ens han agradat molt les pallassades que feien en Jordi i en David tot fent malabarismes i acrobàcies. El millor de tot ha estat quan han repartit entre el públic tot de pilotes amb belcro i els les havíem d'anar tirant, enganxant-les al seu cos. Divertidíssim!





Al final de l'espectacle, abans de tornar cap a l'escola, ens hem esperat i ens hem pogut fer una fotografia amb els dos actors juntament amb les classes blava i verda que també han vingut a veure l'obra de teatre.


"NI CAP NI PEUS"


Les peripècies més rocambolesques acaben sent les més divertides.


Dos personatges en clau de circ i amb humor intentaran superar els entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre.

Un espectacle de circ, potent i amb moltes disciplines; la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un show fresc on la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.

             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada