dijous, 17 de maig de 2018

L'ÀRBRE MÀGIC

Avui, a l'Aula Verd Clar hem rebut la visita d'un grup d'estudiants de primer del Cicle Formatiu d'Integració Social del Centre d'Estudis BEMEN3 que ens han representat un conte.
Fa uns dies ens va visitar la Sandra, una de les alumnes del centre per tal de conèixer el grup i veure com treballàvem. Vam estar parlant amb ella per ajudar-los a adequar l'activitat que estaven preparant al grup aula. I així ho han fet. Ens han preparat un superconte per treballar les emocions que ens ha agradat molt.

Avui ens han presentat el conte L'ÀRBRE MÀGIC, un conte que ens han explicat amb pictogrames, amb màscares i música tal i com van demanar-los.


Els nois s'ho han passat molt i molt bé mirant el conte, ballant amb ells i gaudint de l'espectacle.Al final han pogut abraçar l'àrbre també, com els animals del conte. I és que, l'àrbre és màgic i, qui l'abraça, es posa molt i molt content.Volem donar les gràcies a la Sandra, la Marta, l'Andreu, l'Elena, la Carla, la Paola, l'Anna, a la Nadia i al Sergio per haver volgut compartir aquest matí amb nosaltres i, fer-nos passar una molt bona estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada