dijous, 23 de març del 2017

ANEM AL TEATRE: "EL FOLLET VALENT A LA CIUTAT"

Avui molt d'hora, molt d'hora, només arribar a l'escola, ja ens estaven esperant tres taxis per anar cal al teatre. Doncs avui teníem pressa, a les 10:30 començava, al Teatre Poliorama, la representació de l'obra de teatre musical "EL FOLLET VALENT A LA CIUTAT" que tants dies dúiem treballant a la classe.




El protagonista d'aquesta història és un follet de bosc molt eixerit que després de provar els seus polsims màgics apareix sobtadament en un parc d'una ciutat, on coneix diferents insectes que hi viuen: la marieta, la vespa groga, la papallona, l'escarabat... però es troba que els nens i nenes s'han substituït per un munt de brutícia ja que una maleïda aranya no permet que s'acostin al parc... El follet però, aconsegueix descobrir quin és el mal que té aquest animalit de potes llargues i peludes i aconsegueix netejar el parc i formar amb els animals una colla unida d'amics i amigues: La Colla del Follet Valent.



            

            

I que bé ens ho hem passat amb les aventures del follet i dels seus amics! 

Ens hem trobat amb un espectacle en el que l'amistat es converteix en l'eina bàsica per sobreviure, l'entorn nèt important per viure i, la música, un bon element per transmetre als nens i nenes la història d'aquest Follet tan Valent.

Al teatre ens hem fet una fotografia tots junts... i mireu, miure... una fotografia amb trampa, ja que gràcies al mirall hi sortim tots.



Després del teatre, contents i feliços ens n'hem anat cap a la parada de l'autobús, però de camí... Miure quants coloms hem trobat! 



Potser ens haurem de dir LA COLLA VALENTA DELS COLOMS!!!

1 comentari: