dijous, 30 de març del 2017

SETMANA CULTURAL: CLAUSURA / CELEBRACIÓ DEL 125è ANIVERSARI

Avui és un dia assenyalat. 


Tal dia com avui, de fa 125 anys, l'Obra Benéfic Social del Nen Déu començava a caminar a Barcelona de la mà de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors, sota l'atenta mirada de Madre Carmen.

Així doncs, no podíem deixar passar l'oportunitat i celebrar-ho com Déu mana, amb una gran festa. I això és el que hem fet, una gran festa.

Després d'un matí de preparatius culinaris,  hem fet un bon dinar, amb gelat i tot, sí senyor.

I per la tarda...


Quan hem baixat al pati, hem quedat ben parats. Hi havia un regal molt i molt gran. És clar, és que 125 anys...


Un alumne de cada aula, amb la Cristina com a representant de la classe Verd Clar, han destapat el regal i... Ohhh!!! Sorpresa!!! Han començat a enlairar-se globus, entre pluja de confeti, amb tres de ben grans amb els números 1, 2 i 5. És clar, del 125è aniversari.




I després de tot això... A menjar... I quantes coses hi havia per triar. Tot de dolços fets per els companys de totes les classes.



I per acabar, com no, una bona ballaruga, que sempre es posa d'allò més bé.


DES DE L'ESCOLA VOLEM FELICITAT A TOTS: 

EN PRIMER LLOC A LES FAMÍLIES, PER CONFIAR EN NOSALTRES

ALS PROFESSIONALS QUE HI TREBALLEM I QUE INTENTEM DONAR EL MILLOR DE NOSALTRES CADA DIA PER SEGUIR ENDAVANT  I A TOTS ELS QUE HI HAN TREBALLAT

A MADRE CARMEN PER HAVER FET POSSIBLE TOT AIXÒ.

A LES GERMANES FRANCISCANES DELS SAGRATS COR PER CONTINUAR SEGUINT ELS PASSOS DE MADRE CARMEN  FENT POSSIBLE EL QUE ELLA VA COMENÇAR

I SOBRETOT,  A CADASCUN DELS NOSTRES ALUMNES SENSE ELS QUALS RES SERIA POSSIBLE.

VOLEM TENIR UN RECORD ESPECIAL PER A TOTS AQUELLS ALUMNES, FAMILIARS, PROFESSORS I TREBALLADORS DEL CENTRE, GERMANES... QUE JA NO ESTAN ENTRE NOSALTRES PERÒ QUE TAMBÉ VAN DEIXAR EL SEU GRANET DE SORRA EN L'OBRA BENÉFICO SOCIAL DEL NEN DÉU.



1 comentari: