dimecres, 15 de febrer del 2017

ELS OFICIS: MOSSO D'ESQUADRA

Després de visitar els Bombers i la Guardia Urbana, avui ens toca una nova sortida relacionada amb els oficis: els MOSSOS D'ESQUADRA.


Igual que els Bomberts i la Guardia Urbana, els Mossos d'Esquadra també ajuden a la gent, ells estan al nostre servei per ajudar-nos, protegir-nos,...

Hem arribat a la COMISSARIA molt aviat i ens hem esperat a un parc que hi havia al davant. Hem vist un grup d'avis que jugaven a bolos. Que bé s'ho passaven. Si haguéssim tingut temps hauríem jugat amb ells.


La Mireia i en Xavi ens han vingut a buscar i ens han acompanyat cap  la COMISSARIA i durant tota la visita. Abans d'entrar ens han recordat que havíem d'estar en silenci i anar a poc a poc ja que passaríem per la zona on s'anaven a fer les denúncies.


Primer de tot ens han ensenyat la sala on reparteixen les tasques cada dia. En aquesta sala assignen a cada parella de mossos, SEMPRE VAN EN PARELLA, allò que els toca fer aquell dia: patrullar per una zona o l'altre, agafar el cotxe o la moto,...


Després hem vist un COTXE DELS MOSSOS per fora i per dintre, jugant amb amb les sirenes i amb les llums i també parlant per la ràdio.




També hem vist les seves motos, les oficials i les que agafen quan volen passar desapercebuts.


Abans d'acabar hem anat a les garjoles, però no hem pogut fer fotografies, doncs és un lloc reservat. Ens han ensenyat on deixaven les armes, les cel·les,... i ens han explicat algunes coses més. Ah, i com ens pel·lícules ens han ensenyat on  fan les fotografies al presos amb el número d'identificació.

I abans de marxar... una fotografia tots junts, amb la Mireia i en Xavi.


I per l'endemà... acabar de treballar els MOSSOS pintant molt i molt bé el cotxe i la moto de la patrulla. 


1 comentari: