dilluns, 6 de febrer del 2017

SETMANA DE LA PAU: QUÈ HEM APRÈS?

Avui hem donat per acabada la SETMANA DE LA PAU i, si mirem enrera i ens posem a pensar en tot el que hem après amb la CLASSE MALVA, hauríem de començar per...

Mireu-ho volaste mateixos:

Jugar plegats ens ha agradat molt, tot i que... l'Àlex i la Cristina els va costar una mica això de COMPARTIR.



I a la Jenneva li va passar el mateix, tenia moltes pilotes i no volia jugar ni amb l'Enric ni amb la Denise, que se la miraven ben avorrits. Quan va decidir COMPARTIR i jugar amb ells... Que bé s'ho van passar junts!



El Roman i l'Andrea són tan amics que el Roman li ha regalat una rosa. Mireu quina cara d'enamorada que fa l'Andrea.


La Paula va explicar un conte a el Pau, el David i al Cristian però no li feien massa cas. Es va enfadar i es va posar a plorar, ella volia explicar-los un conte i que l'ESCOLTESSIN. Sort en v a tenir del Pau que la van CONSOLAR.



El Yeray es va enfadar amb la Jenneva i li va estirar els cabells. Ella però, el va PERDONAR i s'ho van passar bé junts.



Les baralles entre l'Àlex i el Roman no son molt creïbles, pero ens van servir per saber el que no hem de fer. 


I la Cristina i l'Enric? Són tan amics, gairebé inseparables, que no han estat capaços de fer veure que es barallaven. I és que s'estimen molt. No podien aguantar-se el riure.



I que divertit és CONSTRUIR junts un castell, una torre... Però el Pau... ai el Pau que la va tirar al terra i la va destruir.



L'Àlex i el Cristian també s'ho han passat molt bé JUGANT JUNTS i COMPARTINT els jocs. 



El Santi, el Xavi i la Tània també s'ho han passat bé JUGANT JUNTS fins que la Tània ha volgut el peluix per a ella sola i els l'ha volgut prendre.



El Xavi i la Tània també s'ho han passat bé COMPARTINT JOCS... però... Mireu, mireu, també s'han enfadat.



I que hem après doncs? 

JUGAR JUNTS ÉS MÉS DIVERTIT. COMPARTIR EL QUE TENIM ENS FA SER MÉS GRANS. I QUE L'IMPORTANT ÉS SABER ESCOLTAR, COMPARTIR, CONSOLAR, AJUDAR,...

AH, I QUE LA PAU NO HA DE DURAR NOMÉS UNA SETMANA SINÓ TOT L'ANY!!!




2 comentaris: